

EVERGREEN PARK & RECREATION DISTRICT

BOARD AGENDA

President Betsy Hays * First Vice President Mary McGhee * Second Vice President Don Rosenthal Treasurer Peter Eggers * Secretary Nina Armah

March 24, 2025

REGULAR MEETING – 5:00 P.M.

At Buchanan Park Recreation Center 32003 Ellingwood Trl, Evergreen, CO Hybrid Option Available via Teams:

https://www.evergreenrecreation.com/2025-03-24-board-meeting-and-public-q-a

Agenda Questions: Please call Evergreen Park & Recreation District at (720) 880-1020.

Public documents received after publication of this agenda and considered by the Board of Directors in its deliberation may be available for inspection in the Evergreen Park & Recreation District's Administrative Office during normal business hours. Board meetings are held on alternate months at the Buchanan Park Recreation Center or Wulf Recreation Center unless otherwise noted.

| noted. | Approximate Start Times |
|--|----------------------------|
| 1. CALL TO ORDER / ROLL CALL FOR REGULAR MEETING (0 min.) | 5:00 P.M. |
| 2. ANNOUNCEMENTS & CHANGES TO THE AGENDA & CONFLICT OF INTEREST DISCLOSURE (5 min.) | 5:00 P.M. |
| 3. FEBRUARY 25, 2025 REGULAR BOARD MEETING MINUTES (5 min.) | 5:05 P.M. |
| 4. GENERAL PUBLIC COMMENT (15 min.) | |
| At this time, those in the audience are encouraged to address the Board on any item not already included in tonight's agenda. Board action is not taken on issues raised during Public Comment. Individuals are limited to 3 minutes. A group spokesman is limited to 10 minutes. Speakers must provide their legal names and whether or not they live within district boundaries. | 5:10 P.M. |
| 5. PRESENTATION ON DISTRICT INITIATIVES (5 min.) | 5:25 P.M. |
| 6. PUBLIC Q&A FORUM (60 min.) | 5:30 P.M. |
| Q&A Forum regarding Certificate of Participation for Buchanan Park & Rec Center Improvements | |
| 7. CONSENT AGENDA (0 min.) | 6:30 P.M. |
| 8. DISCUSSIONS ITEMS FROM CONSENT AGENDA (0 min.) | 6:30 P.M. |
| 9. CERTIFICATION OF PARTICIPATION (30 min.) Resolution Approving Sale of Certificates, Resolution of Previous Expenditures to be Allocated for COP | 6:30 P.M. |
| 10. BUCHANAN PARK AQUATICS EXPANSION CHECK-IN (20 min.) | 7:00 P.M. |
| 11. FIELD HOUSE SCHEMATICS PRESENTATION (20 min.) | 7:20 P.M. |
| 12. BUCHANAN PARK IMPROVEMENTS PRESENTATION (10 min.) | 7:40 P.M. |
| 13. OLD BUSINESS & UPDATES (5 min.) Executive Director Update | 7:50 P.M. |
| 14. INITIAL DRAFT OF THE APRIL 2025 BOARD MEETING AGENDA (5 min.) | 7:55 P.M. |

I hereby certify the attached public meeting agenda was posted 24 hours prior to the noted meeting:

Madalyn (vans , 3/18/25